Kom tot meer focus, veerkracht en groei in je bedrijf!
Lu Jong werkt preventief tegen vermoeidheid, stress en burn-out.

In ons drukke dagelijkse leven – ons werk, onze relaties – vertrouwen vooral op onze ‘mind’. Ons hoofd is de baas. Het lichaam degraderen we tot een pedestal van ons hoofd omdat we handelen vanuit vastgeroeste overtuigingen, patronen en gewoontes.

We weten niet meer hoe we moeten luisteren naar ons lichaam, hoe het voelt om ‘thuis te zijn in ons eigen lichaam. Hierdoor verliezen we kostbare energie, zijn minder weerbaar en happy, wat leidt tot werkmoeheid, chronische stress en burn-out.

Wacht niet tot je lichaam aan de alarmbel trekt! Daarom is het van belang je ‘lichaamsbewustzijn’ te vergroten en je er beter van bewust te worden en te voorkomen dat spanning zich onbewust opbouwt. 

Door te werken met bewegingen en aandacht in het hier en nu creëer je letterlijk meer ‘ruimte’ in je lichaam en ga je ook met meer ruimte, potentieel en mentale kracht de zaken benaderen op de werkvloer.

Je gaat meer leven vanuit je authenticiteit en minder vanuit je overlevingsmechanisme.

Resultaat

 

Je werknemers gaan…

  • meer veerkracht en energie ervaren
  • meer gefocust zijn
  • milder anticiperen in moeilijke situaties
  • adequater reageren op uitdagingen en stress situaties
  • efficiënter werken

Praktisch

 

Voor bedrijven bieden we modules op maat aan. Dat kan gaan van een eenmalige ervaringssessie tot een reeks van meerdere sessies.

Ideaal als teambuildingactiviteit.

We spreken samen een geschikte locatie af, op het bedrijf of een huurlocatie.

Info of boeking

Een idee voor uw volgende teambuildingactiviteit of incentive?
 

Telefoon

0485/570 383